От финала на измина седмица и силните емоции вероятно още не

...
От финала на измина седмица и силните емоции вероятно още не
Коментари Харесай

Последствията от скандалната целувка след финала на Световното

От финала на измина седмица и силните емоции евентуално още не са напуснали тимовете. Особено тези на Англия и Испания, които стигнаха до финала.
 Дженифър Ермосо - целувката ѝ с Луис Рубиалес и за какво всички приказват за футболистката след финала на международното състезание по футбол за дами
Целувката след финала на Световното, за която всички приказват

След финала на международното състезание по футбол за дами

След като испанките подвигнаха победно купата, феновете на стадиона и от екраните обаче станаха очевидци на миг, който надали някой е очаквал. Президентът на Испанската кралска футболна федерация Луис Рубиалес изненадващо сграбчи и целуна по устата Дженифър Ермосо, с което си навлече вълна от отрицателни реакции.

След случката Рубиалес сподели, че целувката е била " спонтанна, взаимна, еуфорична и по взаимно единодушие " - изказване, което футболистката изрично отхвърли да е правилно. Тя даже упрекна испанската футболна федерация в " манипулативна, враждебна и контролираща просвета " поради отхвърли на президента да подаде оставката си. Дженифър Ермосо обаче получи поддръжка с подписите на общо 81 футболистки, които обявиха в писмо, че няма да одобряват повиквателни за националния тим, до момента в който Рубиалес не подаде оставка.

Самият той до последно се опита да резервира поста си, само че в последна сметка ще бъде отхвърлен от ФИФА. Мерките включват възбрана да прави каквато и да било футболна активност за 90 дни, както и възбрана да контактува с Дженифър Ермосо или нейни близки.

Междувременно Луис Рубиалес към този момент е разследван от ФИФА за държанието си след финала на Световното. А целувката не е единственото, което направи усещане по време на шампионата. В различен абсурден миг, сниман при победа на Испания, той се хваща демонстративно за чатала, до момента в който наоколо до него са кралицата на Испания и 16-годишната ѝ щерка.

Преди Луис Рубиалес да бъде наложително отхвърлен от поста си на президент на испанската футболна федерация, вицепрезидентът Рафаел дел Амо не се поколеба и подаде оставка. Към него се причислиха и четирима помощник-треньори на испанския тим, двама треньори на женските юношески тимове и петима други членове на личния състав на старшите и младежките женски тимове.
 Арнолд Шварценегер и по какъв начин финалът на международното състезание по футбол за дами го е въодушевил
Как футболистките на Испания и Англия са впечатлили Арнолд Шварценегер

Актьорът както постоянно намира нещо позитивно

Другият, който също отхвърли да се отдръпна от поста си, е мениджърът на тима и поддръжникът на Рубиалес - Хорхе Вилда, написа The Independent. Ходът му обаче е спорен, защото по-рано осъди дейностите сътрудника си като " неуместни и неприемливи ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР